Lorelei Festival

Natuurlijk is Ingela is weer aanwezig op het komende Lorelei Festival. Ditmaal het Lente Festival: 8-10 juni 2018!

Het 12de Zomerfestival of de allereerste Lente Editie? De kenmerkende Lorelei energie zal op beide festivals voelbaar zijn: een sfeer van welkom, warmte, verbinding en zusterschap.

Een belangrijk verschil is dat op het Lente Festival ook de jongste meisjes welkom zijn. De Zomer Lorelei’s zijn alleen toegankelijk voor (jonge-) vrouwen vanaf 12 jaar. Daarnaast zullen de eigen thema’s hun eigen kleur en energie met zich meebrengen.

Of je je nou laat leiden door je gevoel/intuïtie of door praktische overwegingen, je kunt erop vertrouwen dat je op het juiste festival voor jou zult zijn.

STEL JE VOOR

Een mooie plek in de natuur. Een paar honderd prachtige vrouwen, tientallen inspirerende workshops, heerlijke verwen behandelingen, diepgaande healings, verleidelijke hebbedingetjes in bondgekleurde marktkramen. Een danstent om je uit te leven en een Mysterieveld voor Stilte en Zijn.

Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en alles te mogen…

Meer informatie via deze link.

“Het is mijn passie om mensen bewust te maken van hun gevoelswereld.”

Ingela neemt twee dingen mee naar het Lente Lorelei om jou bewust te maken van de gevoelswereld in jou. Deze twee dingen zijn haar massagetafel en een verrassend spel voor moeder en dochter.

Op haar massagetafel geeft zij holistische puls massages. Dit is een massagetechniek waarbij je aangekleed op de massagetafel ligt. Het lichaam wordt zachtjes en ritmisch heen en weer bewogen, op zoek naar jouw eigen lichaamsritme. Samen met Ingela ga je op reis om te ontdekken wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. Op deze manier kom jij in contact met jouw innerlijk weten. Het holistisch masseren nodigt uit tot weer thuis komen in jouw eigen lichaam.

De prijs van een sessie is €55,- (1 uur)

Met haar verrassende spel, het Grok kaartenspel, word je uitgenodigd om samen met jouw moeder of dochter bij haar langs te gaan en te ontdekken wie jij bent zonder de rol die je ten opzichte van elkaar hebt. Het grokspel geeft woorden aan de gevoelens en behoeften die van binnen spelen. Ingela is heel nieuwsgierig naar wat moeder en dochter elkaar te vertellen zouden hebben als zij geen familie zouden zijn en dit spel maakt dat mogelijk. Laat je verrassen door het spel en ga samen op ontdekkingsreis.

De prijs van een sessie is €35,- voor drie kwartier voor jullie beiden.

Ingela geeft in de zomer en in het najaar zweethutten voor vrouwen, evenals baarmoeder rites en vrouwencirkels. Voor meer informatie en de precieze data, neem dan even een kijkje op haar site: www.ingela.nl