Massages

Holistic Pulsing Massage en klankreis

Holistic Pulsing Massage is een helende en zachte behandeltechniek die uitnodigt tot diepe ontspanning en loslaten. Je ligt hierbij aangekleed op een massage tafel. De hoofdtechniek bestaat uit het ritmisch wiegen van het lichaam, aangevuld met stretching en mobilisaties ondersteund door de zacht ritmische tonen van mijn Sjamanen drum Elanya.

Ik vertrouw op mijn intuïtie en maak ook gebruik van Voice Dialoque, een techniek om effectief en meer bewust sturing te kunnen geven aan ons eigen handelen. Uitgangspunt van Voice Dialoque is dat ons gedrag, onze gedachtes en gevoelens worden geleid door onze eigen verschillende sub-persoonlijkheden. Een techniek waarbij we onze zelfkennis en zelfbewustzijn goed onder de loep kunnen leggen.

De behandeling kan heel rustgevend zijn maar kan je ook in contact brengen met dat wat niet goed stroomt en beweegt. Bijvoorbeeld eventuele spanningen en blokkades, waarvan je niet wist dat ze er zaten.

Mijn persoonlijke anker tijdens een sessie is altijd: aanwezig zijn in liefdevolle aanraking.

In een voorgesprek vraag ik naar wat jou momenteel bezig houd.
Soms zijn de woorden van jouw antwoord gericht op iets emotioneels en soms op iets lichamelijks.
Soms komen woorden niet overeen met de lichaamstaal.

Mijn acteurs achtergrond is een grote toevoeging op mijn massages. Ik vertaal woorden, beelden en gevoelens. Tijdens mijn massage stem ik af op jouw lichaam en luister naar wat zich wil ontvouwen.

Stel je het beeld voor van een tafel met een glas water. Zodra je tegen de tafel schudt, komt het water in beweging. Zo is het ook met ons lichaam, we bestaan voor een groot gedeelte uit water en door de zachte, ritmische puls wordt dit water in beweging gebracht.

Nu hebben we allemaal onze eigen natuurlijke lichaamsritme, waarop informatie, stress, blijdschap, herinneringen, of blokkades worden opgeslagen.
Voor mij is de uitdaging om af te stemmen op jouw unieke frequentie, zodat het pulsen tot in de diepst gelegen cellen van je lichaam kan doordringen en alle organen en spieren uitgenodigd worden om mee te vibreren en te ontspannen.
Op deze manier krijgt jouw lichaam de kans zich te herstellen op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.

Een helende massage en klankreis duurt 75 min, inclusief een kopje thee.

De tarieven zijn als volgt:

  • €65,- voor een complete behandeling in de praktijk ruimte in Almere haven
  • €75,- voor een complete behandeling in de Yurt in Zeewolde

Een behandeling in de yurt heeft voor mij een meerwaarde vanwege de kracht van de cirkel en de bedding die de yurt teweeg kan brengen. Daarbij profiteren wij van de serene en rustgevende natuur om ons heen.

Indien tijdens een behandeling blijkt dat er meer tijd nodig is dan bestaat de mogelijk om de behandeling te verlengen, of een verdiepingsreeks te overwegen.

Een reeks geeft de mogelijkheid tot dieper onderzoek op de lange termijn: wat er speelt in jou en wat verteld je lichaam, wat is van nu en wat is oud en dient niet meer en kan losgelaten worden.

Een strippenkaart voor 3 sessies is € 165,- (€55,- per keer) (€65,- in de yurt)
Een strippenkaart voor 6 sessies is € 300,- (€50,- per keer) (€60,- in de yurt)

Deze vergoeding zo mogelijk graag vooraf voldoen op rekening nummer NL38​ ​KNAB​0256369542 t.n.v. Ingela Schuuring.

Uurtarief bij verlenging €50,-

Heb je een laag inkomen, dan nodig ik je uit om toch contact met mij op te nemen. Korting of betalen met gesloten beurs behoort tot de mogelijkheden.

Voor het maken van een afspraak: neem contact op.