workshops ingela schuuring

WORKSHOPS

Regelmatig organiseer ik workshops in Almere en Zeewolde. Individueel en met een groep. De locatie wordt bepaald afhankelijk van het onderwerp en het seizoen. Neem vooral contact op als je meer informatie wil. Ik kan je er alles over vertellen!

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring als theatermaakster, acteur en trainingsacteur en ben ik in staat om loep zuiver te kunnen aanvoelen wanneer iemand vanuit zijn authenticiteit spreekt. In al mijn workshops zal ik je uitdagen om te spreken en te zijn vanuit je volledig oprechte zelf. Bewust van je behoefte, gevoel en sprekend vanuit wat jij wil, vanuit je kern. Want dan alleen ben je te verstaan!

Mijn acteurs achtergrond is daarbij een grote toevoeging op mijn massages & workshops. Ik vertaal woorden, beelden en gevoelens.
Acteurs zijn in staat om (allemaal op t zelfde moment en tegelijkertijd) af te stemmen op wat het publiek, de schrijver of de rol nodig heeft, terwijl ze ook nog eens van zichzelf bewust zijn. Ze scannen in een split second naar de behoefte en vervolgens zijn ze dienstbaar aan wat er nodig is. In dit geval stem ik af op jouw lichaam en luister naar wat zich wil ontvouwen.
Vervolgens ga ik samen met jou op avontuur en gaan we kijken wat jouw lichaam nodig heeft.

Afhankelijk van de situatie pak ik mijn Sjamanen drum ‘Elanya” en soms maak ik gebruik van mijn stem en kan er spontaan een klank heling ontstaan. Ik vertrouw op mijn intuïtie en maak gebruik van de massage techniek Holistic pulsen.

Met mijn massages, het yurt avontuur en andere initiatieven, daag ik je uit om jezelf te leven!

 

 Effectief jezelf zijn is een feestje! Lees er meer over

 Hoe sterk ben jij in grenzen aangeven? Lees er meer over