Algemene Voorwaarden & Disclaimer
Wat we samen moeten afspreken

Algemene voorwaarden klinkt wat zwaar en ligt eigenlijk niet helemaal in lijn met de diensten die ik aanbied.
Maar dat neemt niet weg dat het voor jou en mij belangrijk is als er goede afspraken vooraf worden gemaakt.

Mijn diensten
Ter verduidelijking nog even mijn diensten op een rijtje: de Inzichtmassage, de Human Design sessie, de Inzicht Combi, de Inzicht retraite, de Human Design huiskamer workshop, de Drumbouw workshop, de Vuurceremonie en de Zweethut (bouw) ceremonie workshop.
Mijn diensten richten zich op begeleiding, training, massage, workshops en retraites zowel voor groepen als personen.

Toepassing Voorwaarden
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke aanmelding en/of reservering die je via www.ingela.nl of via ingelada@gmail.com doorgeeft. Voordat je je aanmeldt voor een van mijn diensten is het belangrijk deze voorwaarden goed door te lezen. Door je aanmelding en/of reservering geef je aan met mijn Algemene Voorwaarden akkoord te gaan.

Aanmelden
Ik ontvang bij aanmelding graag je volledige naam, je e-mailadres en je telefoonnummer

Wanneer jij je afmeld
– Het kan altijd gebeuren dat jij een reservering voor 1 van mijn diensten moet afzeggen. Helaas maar waar. Je kunt mij dan e-mailen: Ingelada@gmail.com of even bellen op 06-23669907
– Dit kan kosteloos als je dit uiterlijk 1 week voor jouw gereserveerde datum doet. Indien ik -na overleg met jou- al kosten heb gemaakt (bijvoorbeeld voor de reservering van een locatie of voor specifieke materialen) dan moet ik deze kosten vanzelfsprekend wel aan jou doorberekenen.
– Ik moet jou helaas wel 50% van de gereserveerde boekingsprijs doorberekenen als ik jouw afzegging later dan 1 week voor jouw gereserveerde datum ontvang.
Mogelijk hanteer ik dit percentage vanuit coulance niet. Maar dat zal dan volledig afhangen van de reden van annulering en de geboden alternatieve oplossing.
– Bij afzegging binnen 24 uur zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Annuleren door ingela.nl
Als ik om wat voor reden dan ook voel dat een activiteit niet kan plaats vinden of moet worden uitgesteld dan ontvang je daar uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang bericht van. Je hebt dan de mogelijkheid om in overleg kosteloos de activiteit te verplaatsen.

Betaling
– Mijn diensten worden na overleg vooraf of op de dag zelf afgerekend, contant of digitaal. Je ontvangt van mij een betaaluitnodiging link per e-mail, tikkie, Whats app of een vergelijkbare app.
– Indien zakelijk gefactureerd, geldt een maximum betaaltermijn van 30 kalenderdagen of uiterlijk 1 week voor de aanvang van het gekozen event.
– De korregeling; prijzen vernoemd op de website zijn exclusief btw en blijven exclusief btw.

Klachten of suggesties
Heb je nog iets op je hart wat je na een van mijn diensten wil uiten? Neem jezelf serieus en neem dan contact met me op.

Aansprakelijkheid
– Ik ga er van uit dat jij jezelf kunt dragen tijdens mijn activiteiten, zowel individueel als in een groep. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor jouw proces en ik kan niet aansprakelijk gesteld worden.
– Tijdens al mijn georganiseerde activiteiten, ben je zelf verantwoordelijk voor jouw meegenomen spulletjes. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige directe- of indirecte aansprakelijkheid als gevolg van de behandeling en/of gebeurtenissen tijdens de activiteiten.
– Tijdens jouw retraite in mijn huis ga ik er van uit dat je een WA-verzekering kunt inschakelen, indien er door jouw toedoen schade ontstaat.

Overig
– Hoewel ik geloof in het zelf herstellend vermogen van ons lichaam werk ik gedurende de virus periode tijdens groepsevenementen en 1 op sessies volgens de wettelijk vastgestelde richtlijnen van het RIVM.
– Bij de Inzicht massage ontvang ik graag voor de behandeling tijdens ons intakegesprek alle informatie over eventuele lichamelijke klachten, medicatie, ziektes en psychische problemen, die van belang zouden kunnen zijn voor jouw proces en ten goede komen voor het effect van de sessie.
– Mijn sessie en activiteiten zijn niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en ik adviseer je om een arts te raadplegen voor specifieke informatie, advies of vragen over jouw persoonlijke gezondheidssituatie.