De Inzicht Dag

De Inzicht Dag is een unieke ervaring die zowel helend als ontspannend is, en speciaal op jou wordt afgestemd.

Tijdens deze dag combineren we de kennis van het hoofd via een Human Design sessie met de wijsheid van jouw lichaam via een Inzicht Massage.

Met Human Design wordt op basis van jouw geboortetijd, -datum en -plaats jouw persoonlijke Design berekend. Je kunt het zien als een gebruiksaanwijzing voor wie jij oorspronkelijk bent. Het geeft inzicht in jouw unieke eigenschappen en talenten.

De Inzicht Massage is een energetische lichaamsgerichte sessie van twee uur. Tijdens deze sessie maken we gebruik van mijn drum, mijn stem, Holistic Pulsing, en mijn invoelend vermogen. Samen luisteren we naar de signalen van jouw lichaam en jouw onderbewuste.

Een holistische benaderingswijze die jou helpt helderheid te krijgen over jouw talenten, missie en wat jou (vaak onbewust) tegenhoudt om voluit te leven.

De kracht van deze dag ligt in het combineren van beide sessies. Door jouw hoofd en lichaam in juiste afstemming te laten samenwerken, kun je de kennis over jouw authenticiteit beter integreren en belichamen dan wanneer je de sessies apart zou doen.

De Inzicht Dag voedt de ziel en biedt ruimte voor ontspanning. Aan het einde van de dag heb je inzichten gekregen over wie jij werkelijk bent en heb ik je handvatten aangereikt om het beste uit jezelf te halen.
Tijdens de dag zorg ik voor een heerlijke lunch en is er gelegenheid om lekker in de natuur te wandelen.

De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Het tarief voor deze Inzicht Dag is € 333,- per persoon, inclusief lunch en jouw eigen Human Design reading als naslagwerk in PDF.

De Inzicht Dag