De Inzicht Dag

Een unieke combinatie van Human Design en de Inzicht Massage.

We combineren namelijk de kennis van het hoofd,  met de wijsheid van jouw lichaam.
De Inzicht Dag is helend en ontspannend en is afgestemd speciaal op jou.

Met Human Design krijg je kennis over wie jij bent als persoon en over hoe je het beste kunt handelen in bepaalde situaties. Aan de hand van jouw geboortetijd, -datum en -plaats wordt jouw persoonlijke Design berekend. Je kunt het zien als een gebruiksaanwijzing om te ontdekken wie jij oorspronkelijk bent.
De Inzicht Massage is een energetische lichaamsgerichte sessie van twee en half uur. Met ondersteuning van mijn drum, mijn stem, Holistic Pulsing en mijn invoelend vermogen, luisteren we samen naar de signalen van jouw lichaam én jouw onderbewuste.

Vanuit deze holistische benaderingswijze wordt het makkelijker om helderheid te krijgen over jouw talenten en missie. Ook wordt het duidelijker wat jou, vaak onbewust, tegenhoudt om deze voluit te leven.

De Inzicht Dag

Door in juiste afstemming jouw hoofd en lichaam te laten samenwerken ontstaat er een transformerende kracht, die je dichter bij jezelf brengt. Het integreren en belichamen van jouw authenticiteit is voedend voor jouw ziel. Dit is zonder meer de meerwaarde van het combineren van twee sessie op 1 dag.

Op deze dag is er ook ruimte voor ontspanning en combineren we dit met een heerlijke lunch. Aan het einde van de dag heb je inzichten gekregen over wie je werkelijk bent en daarnaast zijn jou handvatten aangereikt over hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Het tarief voor deze Inzicht Dag is € 333,- pp. Dit is inclusief lunch en je eigen Human Design reading als naslagwerk in PDF.