Human Design

Meer inzicht in jouw authentieke Zelf

Human Design is een ‘tool’ die jou inzichten geeft over jezelf.
Op basis van geboortetijd, -datum en -plaats wordt jouw persoonlijke Human Design berekend. Dit is jouw unieke design en die kun je zien als jouw eigen gebruiksaanwijzing voor wie jij in wezen bent. Het is een handleiding om jezelf beter te begrijpen en te snappen waarom bepaald gedrag niet bij jou past. In plaats van energie te steken in heel hard je best te doen om er bij te horen in het leven, krijg je nu handvatten waarmee je trouwer kunt zijn aan jouw ware ik.

Het Human Designsysteem is een combinatie van astrologie, de chakra’s, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica en gaat ervan uit dat op het moment van je geboorte het eigenlijk al vaststaat wat jouw krachten, talenten of zwakten zijn.

Deze blauwdruk van jouw wordt weergegeven zoals in de afbeelding hiernaast en wordt een Chart of Bodygraph genoemd.
Je ziet een figuurtje met negen centra, 36 kanalen en 64 poorten en nog veel meer. Hieruit is af te lezen met welke eigenschappen en valkuilen jij in je leven te maken krijgt, hoe jij het beste keuzes kunt maken, passend bij jouw type en wat voor jou de beste strategie is om moeiteloos door het leven te gaan.

Het ontstaan van Human Design

Human Design werd in 1987 ontdekt door Robert Alan Krakower. een voormalig mediaproducent en tijdschriftuitgever uit Canada. Tijdens zijn verblijf op Ibiza, had hij een soort van mysterieuze ervaring, een soort van download die 8 dagen en nachten duurde. In deze periode kreeg Ra Uru Hu, zoals hij zich later ging noemen, informatie over wat nu bekend staat als Human Design. De daaropvolgende 25 jaar van zijn leven bestede hij aan het ontwikkelen en onderwijzen van Human Design over de hele wereld.

Waarom Human Design voor jou?

Voordat Human Design op mijn pad kwam verzuchtte ik regelmatig: “Ben ik nu de enige die anders kijkt? Vanwaar mijn oog voor detail? Waarom zoveel woorden, ik begrijp allang wat de ander bedoelt. Wat maakt dat ik zo lang blijf hangen in situaties die niet goed voor me zijn? Hoe maak ik de juiste beslissingen zonder dat getwijfel? Waarom ben ik zo graag alleen”?

Ik kan mij nog goed mijn eerste Human Design Reading herinneren. Het voelde als een soort thuiskomen, een feestje van herkenning.
Vragen, twijfels en onzekerheden, die ik soms ervoer in het leven, bleken ineens unieke eigenschappen in mij te zijn. Als ik echt heel eerlijk ben, wist ik sommige dingen van binnen allang. Het was de bevestiging van deze eigen’aardig’heden die mijn zelfvertrouwen een boost gaven. Daarnaast had ik een houvast gekregen in de vorm van een persoonlijk naslagwerk, waarin ik gedurende mijn zelfkennisreis, steeds even terug kon kijken.

Ik werd ontzettend enthousiast om meer over Human Design te weten te komen en ik raakte zo gemotiveerd dat ik er nu zelf readings in geef.

Ik geloof dat we hier allemaal op aarde zijn met een uniek talent en een persoonlijke missie en ik kan mij vinden in de gedachten dat dit al vastligt vanaf de geboorte. Maar we zijn tijdens onze opvoeding door overtuigingen en conditioneringen van het Zelf weggeraakt.
Samen met Human design help ik jou weer herinneren naar wat jij eigenlijk al lang weet van binnen. We hoeven niet ver te zoeken, de waarheid ligt alleen maar verborgen in jouw Zelf.
Ik begeleid je in de uitleg van je design, zodat jij weer kunt vertrouwen op jouw eigen waarheid en jouw innerlijke stem.

Tijdens de reading krijg je tips en tops over hoe jij het beste jouw Design kunt leven. Daarnaast ontvang je een persoonlijke reader in PDF, een naslagwerk waarin je alles over jouw Design kunt teruglezen.

Het tarief voor deze individuele (online) sessie is € 175,- en duurt 120 minuten.