Inzicht Massage

Deze energetische, lichaamsgerichte sessie van twee en half uur geeft helende inzichten die betrekking hebben op jouw levenspad.
Je krijgt inzage in jouw blinde vlekken en overlevingspatronen die jou weghouden van jouw unieke missie en jouw talenten. Hierdoor ga je meer stralen in het leven en houdt je meer energie over, zodat jouw leven weer van jou wordt.

De Inzicht Massage is een combinatie van sjamanistisch lichaamswerk en Holistic Pulsing. Je ligt hierbij aangekleed op een massage tafel.

De sessie start met de klanken van mijn Drum en mijn stem. Deze oeroude geluiden worden herkent door jouw lichaam. Samen met Spirit neem ik je dan mee op reis en gaan we luisteren naar wat zich wil ontvouwen en wat Spirit jou te vertellen heeft. Ik help je te luisteren naar je lijf, want daar woont jouw ziel.
Je komt in contact met het onderbewuste en jouw lichaamswijsheid.

Want wanneer ik daarnaast met Holistic Pulsing afstem op jouw unieke frequentie, kan het pulsen tot in de diepst gelegen cellen van jouw lichaam doordringen en worden alle organen en spieren uitgenodigd om mee te vibreren en te ontspannen. Hierdoor wordt opgeslagen informatie in het lichaam die overerft is of waar het op geconditioneerd is, aangeraakt. Jouw lichaam krijgt op deze manier de kans zich te herstellen op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.

Zo help ik je weer herinneren wie je werkelijk was en waarom je hier bent en wordt jij weer bewust van jouw talenten.

De inzichtmassage is een inmiddels bewezen helende en zachte behandeltechniek die uitnodigt tot bewustwording en loslaten en een mooie manier om meer te weten te komen over jezelf op een diepere laag.

Het tarief voor deze Inzicht Massage is € 200,- en duurt twee en half uur.

Ingela inzicht retraite