Ik maak gebruik van mijn zelf ontwikkelde Inzicht massage, wat een combinatie is van sjamanistisch lichaamswerk en Holistic Pulsing. Je kunt ook bij mij terecht voor een Human Design coaching. Wil je beide ervaren, kies dan voor de Inzicht Retraite of de Inzicht Dag.

Inzicht Massage

De Inzicht Massage is een combinatie van sjamanistisch lichaamswerk en Holistic Pulsing. Je ligt hierbij aangekleed op een massage tafel. Onder begeleiding van mijn drum, mijn stem en met mijn invoelend vermogen ga ik op zoek naar wat jouw lichaam vertelt en nodig heeft. Ik luister achter de woorden en voorbij de verhalen. Ik luister naar jouw lichaam, daar woont jouw ziel.

Deze energetische, lichaamsgerichte sessie van twee en half uur geeft inzichten in jouw blinde vlekken en overlevingspatronen die jou weghouden van jouw unieke missie en jouw talenten.
Hierdoor ga je meer stralen in het leven en houdt je meer energie over, zodat jouw leven weer van jou wordt.
Het tarief voor deze Inzicht Massage is € 225,- en duurt 150 minuten.

Human Design sessie

Human Design is een ’tool’ die jou inzichten geeft over Jezelf. Op basis van geboortetijd, -datum en -plaats wordt jouw persoonlijke Human Design berekend. Dit is jouw unieke design en die kun je zien als jouw eigen gebruiksaanwijzing voor wie jij in wezen bent.

Het is een handleiding om jezelf beter te begrijpen en te snappen waarom bepaald gedrag niet bij jou past. In plaats van energie te steken in heel hard je best te doen om er bij te horen in het leven, krijg je nu handvatten waarmee je trouwer kunt zijn aan jouw ware ik.

Tijdens de reading krijg je tips en tops over hoe jij het beste jouw Design kunt leven. Daarnaast ontvang je een persoonlijke reader in PDF, een naslagwerk waarin je alles over jouw Design kunt teruglezen. 

Het tarief voor deze individuele (online)sessie is € 175,- en duurt 120 minuten.

De Inzicht Combi Dag

Het is mogelijk om op 1 dag de Human Design sessie te combineren met de inzicht massage. Dit is een meer holistische benadering omdat we een combinatie maken van de wijsheid van het hoofd en het lichaam. We stemmen samen af welke van de 2 sessies we eerst doen, om er vervolgens een samenvallend traject van te maken.
Op deze manier kan de kennis van het hoofd gaan samenwerken met de wijsheid van het lichaam, zodat jij de inzichten meer kunt gaan belichamen.
Het tarief voor deze combi-sessie is € 395,- pp. Dit is inclusief lunch en bevat 2 maal een sessie van 120 minuten inclusief je eigen Human Design reading als naslagwerk in PDF.

Inzicht Retraite

De Inzicht retraite gaat over jezelf ontmoeten en het herinneren van jouw eigen wijsheid. Als jij op zoek bent naar antwoorden en meer inzicht wilt over jezelf dan is deze, speciaal op jouw afgestemde retraite, echt iets voor jou.

In deze  retraite worden er aan jou vanuit verschillende invalshoeken tools aangereikt waarmee je inzage krijgt aangaande jouw levensmissie en jouw talenten.
We gaan samen kijken naar je Human Design ( jouw blauwdruk) en we combineren dit met sjamanistisch lichaamswerk en Holistic Pulsing in de vorm van een Inzicht Massage sessie.

Met deze unieke combinatie help ik je te luisteren naar de signalen en ingevingen van jouw kern of bron of ziel. Deze weet allang wie jij bent en wat jij nodig hebt.
Ik begeleid je tijdens deze retraite om jouw eigen wijsheid weer te herinneren zodat jij die voluit kunt gaan leven.
Je verblijft tijdens deze retraite in jouw eigen kamer gelegen aan het bos. De maaltijden worden verzorgd en jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

Er is voldoende gelegenheid om in de nabije omgeving te genieten van de natuur en het gooimeer en in ontspanning alle inzichten een plek te geven. De retraite start om 11:00 uur en eindigt op de derde dag na een afsluitende ceremonie om 16:00 uur.

Het tarief voor deze Inzicht retraite is € 575,-

 

zweethut ceremonie